Een geslaagde zaterdag – startweekend Ontmoetingskerk

17 sep

Het was vandaag prachtig weer. Een frisse wind had de hete lucht van de afgelopen weken verdreven. Een dun wolkendek voorkwam dat de zon de temperatuur zou opstuwen. Het waren precies de juiste omstandigheden voor een mooie fiets- en mountainbiketocht. Om 13.30 uur verzamelden de eerste sportievelingen zich bij de Ontmoetingskerk waar de partytent met uitnodigende sta-tafels en koffie gereed stond. Tegen 14.00 uur vertrokken de fietsers en mountainbikers.

fietsen_1546255j

Ontmoetingskerk ontmoet de Vriezenhof

Binnen in de kerk lagen allerlei Oudhollandse spellen klaar. We hadden de bewoners van de Vriezenhof uitgenodigd voor deze middag. We mochten rond de 20 ouderen verwelkomen. Het werd een vrolijke en gezellige middag. Heel mooi en bemoedigend om als Ontmoetingskerk op deze manier verbindend te kunnen zijn. Kerk in het dorp!

Samen onderweg

De fietsers kwamen met enthousiaste verhalen terug. Ze hadden genoten van een schitterende route en van de onderlinge gezelligheid. Samen fietsen is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. De mountainbikers kenden onderling iets meer rivaliteit, waar ze met veel plezier op terug keken. ‘We zijn toch allemaal haantjes’, bekende een deelnemer. ‘We fietsen het bekende rondje, maar het is mooi om even flink door te trekken’.

Uitstekend verzorgde barbecue

Om 18.00 uur ging de uitstekend verzorgde barbecue van start. Het was al snel gezellig druk. Wat is het genieten om zo elkaar te kunnen ontmoeten en samen kerk te mogen zijn. Een kleine groep diehards stak de vuurkorf aan. En het bleef nog lang onrustig ….

vuurkorf

Welkom op startzondag

Morgen sluiten we het startweekend af met een inspirerende zondag. Van harte welkom!

Om 9.30 uur beginnen we met de viering met als thema ‘Smaakmakers – deel je leven’. Na de dienst (van 57 minuten) is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten.
Vanaf 11.00 uur is er een gevarieerd programma, gericht op ontmoeting, gezelligheid en verdieping:
* een kinderprogramma met diverse spellen
* een professionele Bijbelquiz
* speeddaten: aan de hand van vragen per vraag enkele minuten met elkaar in gesprek
* meer koffie
* een wandeling
We sluiten het weekend af met een goed verzorgde lunch om 12.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: