Startzondag: een goed gesprek

14 sep

Kom je zondag 16 september ook naar de Ontmoetingskerk? Het wordt een feestelijke, gezellige en aansprekende zondag als opening van het nieuwe seizoen. Wat gaan we doen?

Ontmoetingskerk lente

Inspirerende vieringen

We beginnen om 10.30 uur met een inspirerende Ontmoetingsdienst. Ook als je niet of minder bekend bent met de kerkelijke traditie, ben je van harte welkom. De christelijke traditie is niet alleen razend interessant en heeft mede onze cultuur en samenleving bepaald, maar heeft ook krachtige, hoopvolle boodschap die harten kan veranderen.

In deze viering zingen we een aantal lievelingsliederen van gemeenteleden. Zo ontmoeten we elkaar rond het lied. We lezen een stukje uit Marcus 8 over de vraag van Jezus: ‘Wie denken de mensen dat ik ben?’ Het gaat in de overdenking over ons imago, over de vraag wie wij zijn. Wat is onze eigen identiteit? Ik wil uitleggen dat we onze eigenheid in Christus vinden. Dat helpt ons om open en uitnodigend te kunnen leven.

Voor de kinderen en jongeren is er om 10.30 uur een supergave tentdienst. Echt, daar moet je bij zijn! En je neem je vrienden en vriendinnen mee. Het gaat namelijk over het spannende verhaal van de torenbouw van Babel. We zingen vrolijke nummers die door onze jongerenband gespeeld worden.

Voor de allerkleinsten is er natuurlijk oppas.

Bodempje leggen

Na de viering is het tijd om voor een kopje koffie met een paar bolletjes. Precies genoeg om voldoende energie te hebben voor het prachtige en onderhoudende middagprogramma.

www.bakkerbart.nl

We kunnen kiezen uit verschillende activiteiten vanaf 12.30 uur:

Motortoertocht

Wie van motorrijden houdt, heeft deze zondag geluk. Gerralt Kamermans heet weer een befaamde route uitgestippeld door het prachtige Twente. En het weer zit ook nog eens mee!

motor

Levend stratego

Voor de kinderen is er een tof programma met als hoogtepunt Levend Stratego.

Speeddaten

Sorry? Speeddaten? Ja, klopt. Het thema voor deze startzondag is ‘een goed gesprek’. Het speeddaten is heel geschikt om in korte tijd met meerdere mensen kennis te maken. Aan de hand van uitdagende vragen en thema’s gaan we snel de diepte in en verkennen het goede gesprek.

Wandeling

Aansluitend aan het speeddaten (rond 13.00 uur) is er ruimte voor een prettige wandeling. We gaan op pad met een verhaal en met bepaalde vragen. Al wandelend en pratend kunnen we zomaar die ander ontmoeten.

Workshop High Tea

Tot slot is er vanaf 12.30 uur onder deskundige leiding van Jannet Piksen een workshop High Tea. Creatief, gezellig en lekker.

High-tea-op-locatie-1

High Tea

We sluiten de startzondag af met een High Tea vanaf 14.30 uur. Wat zou het fantastisch zijn om jou te mogen ontmoeten!

Tot slot

In de kerkzaal is een kleine theepottententoonstelling te zien. Moet je echt even komen bewonderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: