Mooi begin van het startweekend

16 sep

Terwijl de laatste jongeren nog aan het gamen en film kijken zijn in de Ontmoetingskerk, is het een mooie gelegenheid om terug te blikken op deze eerste dag. De voorbereidingscommissie heeft met bijzonder veel inzet en enthousiasme een schitterend weekend neergezet. Heel bijzonder is de spaarpot die door de familie Sloof in elkaar geknutseld is:

spaarpot

Het weekend begon met een Vossenjacht. 32 kinderen verzamelden zich rond 16.00 uur in de Ontmoetingskerk. De 9 vossen hadden zich inmiddels verspreid over de straten rondom de kerk. In vijf groepen struinden de jagers de straten af. Hoe herken je een vos? Zou die bellende blues brother ook een vos zijn? Maar ja, mag je iemand aanspreken die aan het bellen is? De flower power vos was goed herkenbaar, net als de krant lezende ambulancebroeder. De fotografe, visboer en verzorgende waren al een stuk lastiger. Mooi dat zoveel gemeenteleden vos wilden zijn of met de kinderen mee op wilden lopen.

Terug bij de kerk was daar de koster met haar goede zorgen. Een voor een meldden de pannenkoekenbakkers zich en de stapel pannenkoeken werd allengs hoger. Deze maaltijd was het hoogtepunt van de vrijdag.

pannenkoeken-eten

’s Avonds was de oudere jeugd van harte welkom om samen te gamen en / of een film te kijken. Het is een gezellige en verbindende avond geworden. Mooi, dit soort initiatieven!

Ik heb nu al zin in morgen. Benieuwd naar het programma? Lees dit blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: