Sterk deelnemersveld

29 dec

Morgen gaat het gebeuren. In sporthal De Stamper zullen buffellaars en getalenteerde voetballers, ervaren sporters (met lichamen die de sporen van het goede leven met zich meedragen) en sporters die nog aan het begin van hun carrière staan, de strijd met elkaar aanbinden.

Afbeeldingsresultaat voor zaalvoetbaltoernooi ontmoetingskerk

Felle strijd tijdens de editie van vorig jaar. 

Het deelnemersveld ziet er op het oog sterk uit. We sluiten niet uit dat er nog een Deens campingteam  zich zal aanmelden, maar voor nu gaan we uit van de volgende zes teams:

1. Drent & Friends (Gerson Drent)

Van Drent & Friends wordt opnieuw veel verwacht. Vorig jaar wisten ze met een uiterste krachtinspanning van Gerson Drent de finalewedstrijd naar zich toe te trekken. Het kostte Gerson deze keer geen enkele moeite om voetballers warm te krijgen voor het toernooi. Met een goed gevulde bank – met spelers die elders zonder aarzelen een basisplaats zouden krijgen – ligt de druk dit jaar beslist bij Drent & Friends. We tippen dit team beslist als een van de kanshebbers op de eindzege.

2. De Graafschap (Olaf Smelt)

Vorig jaar maakte het team van Olaf Smelt indruk. In de halve finale ging het echter mis door een mengeling van stress en onderschatting. Het team zal erop gebrand zijn om dit jaar opnieuw goed te presteren en revanche te nemen. We tippen dit team beslist als een van de kanshebbers op de eindzege.

FC Baco (Jack en Nick Stegehuis)

Jack en Nick Stegehuis zijn vanaf het begin van het zaalvoetbaltoernooi van de Ontmoetingskerk vaste waarden op het toernooi. Gedrevenheid, inzet en talent kunnen hen niet ontzegd worden. Toch is het hen nog niet gelukt hun belofte in te lossen. Dit jaar hebben ze met zorg een evenwichtig team samengesteld. We tippen dit team beslist als een van de kanshebbers op de eindzege.

Supportersvereniging VV Emst (Sietse Veerman)

Het team van Sietse Veerman is weer van de partij en kent een verrassende samenstelling. Ze zullen het moeten hebben van hun opportunistische spel en enthousiasme. Hun spelopvatting ontlenen ze aan Johan Cruijff: “Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat.” We tippen dit team beslist als een van de kanshebbers op de eindzege.

Team Maïsbrood (Ivar Wapsenkamp)

Ingrediënten maken het product. Team Maisbrood is een hechte vriendengroep met enige jaren ervaring op het toernooi. Elk jaar hebben we het team zien groeien en we zijn benieuwd waar deze jonge talentvolle voetballers toe in staat zijn. Uiteindelijk hoef je maar een doelpunt meer te maken om met de zege aan de haal te gaan. En de bal kan raar rollen. Outsiders? Nee, we tippen dit team beslist als een van de kanshebbers op de eindzege..

 

Hajeto (Alexander Veerman)

Het idee voor het  team werd geboren op een burenstamppotbuffet. Hajeto – buurman en buurman. Als goede buren nemen we ook de losse aanmeldingen op in ons team. En eerlijk is eerlijk: er zitten buitengewoon verrassende voetballers tussen. Het is zeker de moeite waard om dit team te volgen tijdens het toernooi. Na een jaar van gezondheidsklachten maakt Alexander Veerman zijn rentree als keeper. Het team heeft er alle vertrouwen in. Met Cruijff zeggen ze: “Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen”. We tippen dit team beslist als een van de kanshebbers op de eindzege.

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door Telecom Center TRTC, LEV! en Scherphof Assurantiën. Lees hier meer over de sposors.

Van harte welkom om mee te doen of om te komen aanmoedigen!

Eén reactie naar “Sterk deelnemersveld”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Verrassende winnaar van sterk bezet toernooi | Alexander Veerman - 30 december 2016

    […] meer over de deelnemers. Lees hier meer over de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: